SensoPro

  1. Szeretnéd felgyorsítani az anyagcserédet és elősegíteni a fogyást/ zsírégetést, megerősíteni a szív- és érrendszeredet és fokozni az állóképességedet?
  2. Szeretnél gyorsabb, mozgékonyabb és erősebb lenni?
  3. Szeretnéd fejleszteni a koordinációs képességeidet, az egyensúlyodat és a testi érzékelésedet?
  4. Szeretnél szakítani a mindennapi élet egyhangúságával, aktívan kikapcsolódni és közben feltöltődni?

A SensoPro Trainer határtalan lehetőséget biztosít és segít elérni a Te egyéni célodat az edzésben.

Függetlenül az életkortól, a fizikai és mentális állapottól, a SensoPro Trainer folyamatos kihívást jelent a személyi fejlődésben és az egyéni célok elérésében. Fitness eszközként, rehabilitációs elemként és az élsportban egyaránt tökéletes lehetőséget ajánl a fejlődni vágyóknak.

Hogyan működik a SensoPro Trainer?

A SensoPro Trainer-rel végezhető különböző edzésprogramok száma határtalan. A célorientált gyakorlatok nagy választéka hozzásegít, hogy sikeresen megvalósítsd egyéni céljaidat.

Aktívan szerepet játszik a sérülések elkerülésében és a készülék segítségével céltudatosan kezelhetők a már meglévő sérülések, a nem megfelelően működő biomechanikai és koordináció hiány.

A SensoPro Trainer beépített gumiszalagjainak köszönhetően a készülék használata a teljes izomrendszert igénybe veszi és az ízületeket finoman terheli.

Felgyorsítja az anyagcserét, elősegíti a zsírégetést, megerősíti a szív- és érrendszert és fokozza az állóképességet. Növeli a gyorsaságot, mozgékonyságot, miközben izomsérülés nélkül formálja testet.

Árak »

A proprioceptív trénig kiválóan végezhető a SensoPro Trainer-be beépített rezgő alapokon (2 vastag szalagon), amelyek végei speciálisan elkészített rugóval rögzülnek egy kemény, ingó, hintázó alumínium testhez. A gyakorlatok teljes testsúlyterheléssel, egy- vagy két lábon, vagy a talp egyes részein, statikus vagy dinamikus formában végezhetőek. A szemek lehetnek nyitva vagy csukva és a figyelem is lehet megosztott. A gyakorlatokat fokozatosan kell nehezíteni és be lehet építeni sportágspecifikus elemeket is (pl. bokszolás, rúgás, passzolás, dobás).

A derékfájdalmak jelentős százalékában az ágyéki gerinc instabilitása áll a hátterében. Ez esetben a megfelelő terápia nem az izmok erősítése, hanem stabilizációs tréning végzése, instabil eszköz bevetésével. A koordináció fejlesztése mellett a SensoPro Trainer a mentális és pszichológiai nézőpontokat is figyelembe veszi: Fejleszti a hardvert (emberi testet és a központi idegrendszer kapcsolatát a perifériás izmokkal) és a szoftvert (az agyi aktivitást, a koncentrációt és a mozgás érzékelését és végrehajtását.

Milyen területeken használható a SensoPro Trainer?

FITNESS

Hatékonyság és időspórolás: Magas szintű aktivitást hoz létre a teljes csont- és izomrendszerben (csontváz, teljes csont-és izomrendszer, ínszalagok stb.) így a rövid és hatékony edzés sorozatoknál látható és érezhető eredményt hoz. Az edzések 15-25 perc közöttiek. A tudatos és folyamatos tréning az erőnlét stabilizáláshoz vezet, mindemellett időt is spórolunk, mivel az edzések maximum 25 percesek.

Nyugodt környezet: A SensoPro trénerberendezést úgy tervezték meg, hogy ösztönözze azokat az embereket is, akik jelenleg elkerülik az edzőtermeket vagy akik új edzésformákat keresnek. Az edzés alatt csak magaddal foglalkozol, nem érnek külső ingerek. Nincs mitől feszélyezettnek érezned magad.

Önálló edzés: Már egyetlen bemutató edzés után a vendégek önállóan is tudnak edzeni, elvégezni különböző programokat a videós tréner segítségével, amely könnyen érthető és professzionális. A SensoPro emellett egyedi, újfajta személyi edzésprogramokat is kínál.

A kor nem akadály: Az instabil szalagok, amelyen a felhasználók állnak, arra kényszerítik a testet, hogy bekapcsolva tartsa az összes izomcsoportot az edzés teljes ideje alatt, biztosítva ezzel az izmok maximális aktiválását, az egyensúlyérzet fokozását. Maximálisan izületkímélő, ezért kifejezetten ajánlott az idősebb korosztály számára is. A koordináció fejlesztése mellett a SensoPro Trainer a mentális és pszichológiai nézőpontot is figyelembe veszi: az edzés fejleszti az emberi testet (izmok/ izomcsoportok és ezek kapcsolódása a központi idegrendszerrel) és az agyi aktivitást, a koncentrációt és az összehangolt mozgást.

REHABILITÁCIÓ

Holisztikus, alacsony intenzitású gyakorlatok minden páciens számára: A két szalag nagymértékben csökkenti a nyomást az olyan passzív rendszereken, mint a csont, ízület, inak, porcok, így már a rehabilitáció és a lábadozás elejétől használhatjuk az egész testre kiterjedő gyakorlatokat, amelyek megfelelő módon stimulálják izmainkat.

Biztonságos és egyénre szabott edzés: Egyetlen egy edző állomással, mindössze 6 m2-es területen a SensoPro lehetővé teszi, hogy célzott edzés programokat nyújtsunk különböző sérülések, biomechanikai problémák, koordinációs nehézségek széles skálájára. Teljesen biztonságos edzési feltételek mellett folyamatosan új ingereket és kihívásokat teremthetünk az edzés céljának megfelelően.

Változatos (és szerteágazó) edzés: Soha véget nem érő feladatsorok és változatos edzés programok. Az alapegységen felül – mely már maga lehetővé teszi a különböző nehézségű és intenzitású edzések széles választékát – szükség szerint további rehabilitációs tréning eszközök csatlakoztathatók.

 

ÉLSPORT

Sportág-specifikus mozgások tökéletesítése: Célzott koordinációs edzést nyújt, ami saját sportod igényeinek megfelelően, optimalizálja a mozgékonyságod, gyorsaságod és reflexed. A gyakorlatok komplexitása és sokrétűsége lehetővé teszi, hogy az edzéseken folyamatosan nehezített környezetben tökéletesítsd sport-specifikus mozgásodat és mozgássorozataidat.

Állóképesség és intervallum edzés: Teszteld és szélesítsd a felhasználó korlátaidat egy folyamatos koordinációt igénylő rendkívül intenzív edzéssel. Különböző edzésprogramokat fejlesztettek ki, melyek elősegítik a sportolók által megkövetelt mentális szívósságot.

Sérülések megelőzése: Minden egyes edzésprogram a SensoPro-n, fejleszti az izomzat koordinációs képességét és felkészíti az izomcsoportokat megterhelő tevékenységekre is. Mozdulataink minőségének és pontosságának folyamatos fejlesztése segít elkerülni a biomechanikai problémákat és a gyenge koordinációt, ami sérülésekhez vezethet.

Krio Webshop