Normatec

A Normatech egy préseléses technika a regeneráció jegyében, mely a kezeken, lábakon és a csípőn is alkalmazható.

Maga az eszköz 5 zónára osztható, melyeknél külön-külön is van lehetőség a zónaerősség állítására. Ez különösen sérülés esetén fontos, hiszen így kizárható a kezelésből az adott terület.

A Normatec használata egy előfújási ciklussal indul, melynek során a csatlakoztatott tartozékok a Te alakodhoz igazodnak. Ezután indul a lábad,a kezeid vagy a felső quad összenyomása (attól függően, hogy melyik tartozékot használod).

A pulzáló mozdulatok segítik a nyirokrendszer működését és a lágysejtek gyógyulását, valamint javítják a vérkeringést a kezelt területeken. Ezáltal csökkentik a lábfáradtságot, az “ólomláb” érzését és a gyulladást.

A Normatec kezelés 25 perces és az alábbi három testrészen alkalmazható:

 • kezek
 • lábak
 • csípő

Kiemelt előnyök az alkalmazás során

 

 • Sport és fitnesz - Segít a gyulladások, az izomláz csökkentésében, az izmok regenerálódásában
 • Szépség - Fokozozza az anyagcserét és a kollagéntermelést, csökkenti a narancsbőrt
 • Egészségvédelem - Enyhíti az ízületi és reumás fájdalmakat, a migrént, a depressziós tüneteket.

Kiknek ajánljuk?

A Normatec rendszeres használata csökkenti az izomfájdalmat, a gyulladást és enyhíti az ízületi és reumás betegségek tüneteit.
Javítja a vérkeringést, energetizál, ezáltal javítja a közérzeted és csökkenti depresszió és szorongás tüneteit. Segíthet a fáradtsággal és migrénnel küzdőknek, valamint az álmatlanságban szenvedőknek.

Kifejezetten ajánlott, ha ülőmunkát végzel vagy sokat ülsz autóban, de a repülés utáni vizesedéseket is csökkentheti egy-egy alkalom.

A Normatec terápia segít megőrizni bőröd egészségét is. Fokozza az anyagcserét és a kollagéntermelést, csökkenti a narancsbőrt. Így kiegyenlíti a bőröd tónusát és egészséges életmóddal kiegészítve elősegítheti a súlycsökkenést is.

A Normatec kezeléseket pihentető, relaxáló környezetben veheted igénybe. A nyugató zene mellett antigravitációs székeinkben lazulhatsz el, kérésedre pedig hozunk takarót és egy csésze gyógyteát is készítünk a maximális pihenés érdekében!

Normatec és az élsport

A Normatec terápia ajánlott minden sportos életmódot folytató számára, de különösen akkor, ha élsportolóról van szó. Az edzések közötti és az egy-egy nagyobb teljesítményt igénylő felkészülés/verseny közötti regenerációban nagy szerepe van: segít a gyors felépülésben. Sportolóként a regeneráció, a pihenés éppen olyan fontos, mint a bemelegítés. Ha nem figyelsz oda, kihagyod és túlterheled a szervezetedet, az izmaidat, abból bizony nagyobb bajod származhat, mint előnyöd.

A Normatec egyik nagy előnye, hogy személyre szabható és visszakövethető. Ha élsportoló vagy és emlékeztetni szeretnéd magad, vagy edző vagy és ellenőrizni szeretnéd, hogy az adott sportoló szánt-e elég időt az izmai pihentetésére, most figyelj!

A Hyperice applikáció és az okosórád (vagy pulzusmérő mellkaspántod) segítségével személyre szabhatod, hogy az aznapi edzésednek megfelelően hány perces Normatec kezelésre van szükséged. Felejtsd el a halogatást és a regeneráció elsunnyogását, hiszen az appban csak akkor nullázódik le a jelző, ha túl vagy az előírt kezeléseden!

Árak »

A Normatec ellenjavallatai

 • akut tüdőödéma
 • akut pangásos szívelégtelenség
 • mélyvénás trombozis(DVT)
 • csonttörések vagy annak közvetlen közelében nyílt sebek,elváltozások
 • daganatok az alkalmazás helyén vagy annak közelében
 • lázas állapot